Futsalkausi käyntiin kahdella voitolla
16.12.2019 11:18 Uutiset / Seuran pääsivu

FC Sääripotku teki kahdessa ottelussa yhteenä 20 maalia ja otti täydet 6 pistettä kun futsalkausi avattiin Sievissä pelatulla turnauksella..

3 tuntia ja 45 minuuttia. Siinä päällimmäiset ajatukset FC Sääripotkun kauden ensimmäisen futsalturnauksen jälkeen. Oranssipaidat pelasivat nimittäin putkeen kaksi ottelua, ja molemmat ottelut venyivät kohtuumman pitkiksi kun käytössä oli tehokas 2 x 20 minuutin peliaika.

Ensimmäinen ottelu FC Folkia vastaan alkoi kello 11:30 ja toinen ottelu FC-92 vastaan loppui 15:15. Välissä oli muutaman minuutin tauko.

Mutta sillä ei lopulta ollut mitään väliä, sillä tuomisina oli täydet 6 pistettä kun Folk kaatui lukemin 10-5 ja FC-92 jännittävien vaiheiden jälkeen 10-6. Sääripotku teki jälkimmäisessä ottelussa kolme viimeistä maalia tyhjiin kun vastustaja pelasi niin sanotulla lentävällä maalivahdilla.

Sääripotkun maaleista 17-vuotias Samuel Uusitalo teki peräti 5, joista 4 FC Folkia vastaan. FC-92:a vastaan syntynyt täysosuma oli kuitenkin kaikista hienoin: pallo suoraan ilmasta pienestä kulmasta takayläkulmaan.

Eniten tehopisteitä keräsi huomattavasti kokeneempi Miika Kulla, jonka saldo turnauksessa oli 4+3.

Sarja jatkuu Sääripotkun osalta kotiottelulla Urheilutalon legendaarisessa yläsalissa lauantaina 4.1 kello 15:15.


   
Lisää uutisia
FC Sääripotku
«  Heinäkuu   »
Kategoriat