Farmisopimus TUS:n kanssa
17.1.2020 13:10 Uutiset / Seuran pääsivu

FC Sääripotku ja TUS tekevät tulevalla kaudella yhteistyötä.

YHTEISTYÖ! FC Sääripotku ja nelosdivisioonassa pelaava TUS (Terjärv Ungdoms Sportklubb) ovat solmineet vuoden mittaisen farmisopimuksen. Yhteistyön myötä seuran pelaajat voivat siirtyä vapaasti Sääripotkun ykkös- ja kakkosjoukkueesta TUS:ään. TUS:ssa kirjoilla olevat pelaajat saavat pelata Sääripotkun ykkösjoukkueessa.

– Tämä on erittäin hieno uutinen FC Sääripotkulle. TUS:lla on liian vähän pelaajia, ja meillä taas on tällä hetkellä yli 50 pelaajaa. TUS on perinteikäs hieno seura, ja yhteistyön myötä meidän pelaajilla on nyt mahdollisuus pelata kolmella eri sarjatasolla, Sääripotkun edustaja toteaa.

– Me olimme tässä asiassa aloitteentekijöitä. TUS:lla on tällä hetkellä kapea pelaajarinki, ja farmisopimuksen myötä saamme toivottavasti pelaajarinkiin lisää laatua ja leveyttä, TUS:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Joacim Kaitajärvi sanoo.

Sopimuksessa kumpikaan osapuoli ei sitoudu käyttämään tai siirtämään pelaajia joukkueesta toiseen. Sääripotkun ykkös- ja kakkosjoukkueen pelaajatilanteet käydään läpi viikoittain, ja TUS:ia autetaan aina kun se on mahdollista.


   
Lisää uutisia
FC Sääripotku
«  Tammikuu   »